KÖSZÖNTJÜK HONLAPUNKON   

 

KEZDŐLAP TÖRTÉNET HÍREK ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETEK
KÉPTÁR TÉRKÉPEK SZOLGÁLTATÁS TÚRIZMUS e-Magyagyország HUMANITARIUS

-SZOLGÁLTATÁS / "KERKAIKLÓD" KFT-

SZABADIDŐPARK

 

Iklódbördőce központjában található, jelenleg építés alatt álló, szabadidőpark.

A létesítmény családi vállalkozásként működik mintegy 2,5 hektáros területen.

A megvalósítás első üteme 2009 évben fejeződik be melyben elkészül egy fél hektáros parktó a hozzá tartozó szigettel és félszigettel, továbbá  vendégfogadásra alkalmas 2 db  kisebb 4 személyes vendégház hegyi boronapincéből átalakított közösségi tér, szabadtéri rendezvényekre nyitott pajta, sütésre alkalmas kemence, valamint fürdő, vizesblokk és rendezett füves területek  kempingezésre illetve labdajátékokra alkalmasan.

Az idei évben szeretnénk egy bemutatkozó előavató rendezvényt tartani.

A nyár folyamán  várjuk csoportok, családok, jelentkezését , akik előzetes megbeszélés alapján szívesen megkóstolnák a zalai paraszti ételeket  és eltöltenének egy délutánt,

 egy romantikus estét a parktó területén.

A második és további ütemekben a lehetőségeinktöl függően további szálláshelyek kialakítását tervezzük a falusi turizmus keretein belül.  

Nagy hangsúlyt fektetünk a falusias környezet megtartására és a környék természeti értékeinek megvédésére. Tervezzük egy méhészeti bemutató kert építését is, ahol a méhek életétől a méz  csomagolásáig bemutatókat lehetne látni és a „Kerka völgye aranya” a Méz kóstolásának és vásárlásának a lehetőségét is kivánjuk nyújtani.

A hozzánk betérőknek a jó szállás és kikapcsolódási lehetőségek mellett a környékünket is szeretnénk bemutatni, főként a településünkhöz  tartozó látnivalókat. 
 

Elérhetőségünk:            „KERKAIKLÓD” KFT

8958 Iklódbördőce Fő út 110.

Tel:   06/ 92-378-199, 06/70-329-1730

E-mail: pekjanos@kelekabel.hu

            pekfamili@kelekabel.hu

 

Impresszum