Admin

Title
Tartalomhoz ugrás

Felhívás az adventi időszak veszélyeire

Ismét elérkezett advent időszaka, december 3-a advent első vasárnapja. Ilyenkor az otthonokban sok helyen meggyújtják az adventi koszorú gyertyáit, világító fénysorokat helyeznek el a lakásokban. Az ünnepet meghitté és széppé teszi a gyertyaláng, azonban a kellő odafigyelés hiánya könnyen balesetekhez, tragédiákhoz vezethet.
Admin | 5/12/2023

BURSA pályázat

Értesítem a települések lakosságát, hogy a Csömödéri Közös Önkormányzati Hivatalhoz tartozó Barlahida, Csömödér, Hernyék, Iklódbördőce, Kissziget, Mikekarácsonyfa, Zebecke Községek Önkormányzatai csatlakoztak a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíj 2023/2024. évi fordulójához.
Admin | 9/10/2023

Kéménytüzek, és CO mérgezések megelőzése

Az elmúlt időszakban egyre emelkedik a kéménytüzek száma Zalában, ahol 2022-ben 117 lakástűz keletkezett.
Tűzeset során hárman vesztették életüket, közülük egy ember lakástűzben. A tűzoltók ezen kívül mintegy 48
esetben mutatták ki a szén-monoxid jelenlétét az ingatlanokban, s hatan szenvedtek szén-monoxid mérgezést.
Admin | 26/1/2023

TARR Kft. ügyfélszolgálati nap

Az Önök otthonában is elérhetőek a legmodernebb távközlési szolgáltatások! Akár 500Mbit/s internet + Digitális Kábel Tv + Telefon szolgáltatás. MINDEN LAKOST várunk kihelyezett ügyfélszolgálati napjainkon kedvezményes havidíjú csomag ajánlatainkkal.
Admin | 25/11/2022

"Nálunk úgysem lesz tűz..."

"A szénmonoxid a lakás légterébe a kéményen keresztül, vagy a tüzelőberendezésen keresztül kerülhet. A nem megfelelően működő kéményből az égéstermék visszaáramlik a lakásba, míg a nem kellően tömör kályhákból, kandallókból, füstcsövekből, az elszennyeződött fürdőszobai átfolyós vízmelegítőkből akár közvetlenül is juthat szénmonoxid a lakótérbe.
Admin | 14/11/2022

Tájékoztatás hirdetmény közzétételével történő értékesítésről (2022. IV. ütem)

Tájékoztatom, hogy a Magyar Állam, mint tulajdonos nevében és képviseletében eljáró Nemzeti Földügyi Központ (NFK, Szervezet) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (Nfatv.) 21. § (3a) bekezdés b) pontja alapján a - jelen levél végén található linkről letölthető - Hirdetményben megjelölt, Nemzeti Földalapba tartozó, 10 ha térmértéket meg nem haladó nagyságú földrészleteket nyilvános pályáztatás, illetve árverés mellőzésével értékesíteni kívánja.
Admin | 10/11/2022

Háztáji sertésállományok felmérése

Mint az Ön előtt is ismert, hazánkban jelen van az afrikai sertéspestis (ASP), mely a házi sertésállományt és vaddisznóállományát érintő vírusos megbetegedés. A kialakult betegség nem kezelhető, jelenleg vakcinázással nem megelőzhető, így az egyetlen védekezési mód a járvány terjedésének lassítására és a betegség széles körű elterjedésének megakadályozására az előírt járványügyi szabályok, korlátozások és bevezetett intézkedések teljes körű betartása és betartatása.
Admin | 2/8/2022
Vissza a tartalomhoz